torsdag 1 oktober 2009

Award

Den här har jag fått av Marie. Tack så mycket !

Då ska vi se om jag kan komma på något som ni vill veta....

1. Jag är yngst av tre systrar och det är bara jag som stickar (därav namnet på bloggen ). Dom tittar lite underligt på mig när jag berätta vad jag vill sticka, om det garnet och dom stickorna...

2. Älskar deckare i bokform, tv-serie. Tycker det är roligt att själv få klura ut vem som är mördaren.

3. Avskyr möss och råttor.

4. Använder aldrig smycken, men tycker det är fint på andra.

5. Mycket svag för godis.

6. Har varit blyg sedan liten, men försöker jobba med det hela tiden.

7. Arbeta som undersköterska på ett sjukhem

8. Älskar allt som har med kreativitet att göra (just nu är det bara stickning).Har gått många kurser allt från att sy Waldorfdockor (när barnen var små) till att nåltova. Just nu går jag kurs i tvåändsstickning.

9. Vill starta upp nya projekt hela tiden och är dålig på att slutföra, är nog inte jätte ensam om det har jag förstått :-)

10. Köper för lite garn till projekt, jag är nog en sann smålänning :-)

Nu ska jag skicka denna award vidare, men jag tror att dom flesta redan har fått den, så jag skickar den till alla som läser min blogg.

2 kommentarer:

Marie sa...

Jag trodde det var "sister knit" för att du jobbade inom sjukvården, eller jag trodde det innan jag ens visste. Vet du, man behöver inte vara smålänning för att köpa för lite garn :-).

Ulricha sa...

Jag gillar också smycken, men använder dem sällan.

Tack för tipset om anti-halk. Jag ska kolla upp det. Och jisse, vilket pillrigt jobb det är att sticka fingrarna på vantarna. Jag stickar ganska löst, så inte kan jag säja att det blir vackert...