tisdag 15 mars 2011

Ufo som vill vara ufo

Skit sockar!!!! Ufo som vill vara ufo kallar jag dessa Nemesis.
Upptäckte igår att de var inte lika i mönstret(kolla markeringen).
Mannen i huset tycker jag ska sticka vidare, ingen som ser..
Men ser du, det går absolut inte!!
Vet inte var felet ligger i mönstret, just nu är jag blockerad och arg, grrrr. Hade god lust att sätta saxen i dom..Men det är ju synd för garnet är ju fint. Ni som har läst min blogg innan vet att jag stickat fel på dom innan . Tänker på vilket mönster som kan passa detta garn istället. Så kan jag inte vara med i mars i KALen 12 under 12 2011 heller.Skäms lite när jag gnäller om detta ilandsproblemet när man ser på tv hur dom har det i Japan:-(

7 kommentarer:

Rät&Avig sa...

Det hade nog gått att göra som mannen sade, men det var INNAN du la upp det på bloggen. Nu vet ju alla om det...
Kämpa på !
Dom blir i alla fall skitsnygga!!

Ida sa...

Äsch, jag hade nog stickat vidare faktiskt, tycker inte det syns så mycket och även om du lagt upp det på bloggen så spelar det väl ingen roll :) Det blir ju ett original, precis som människor är ingen strumpa den andra lik ;)

Garnhumlan sa...

Håller med föregående, eller som jag brukar fråga -Hur många brukar ligga framför dina fötter och leta fel på dina strumpor? Du är ju nästan färdig och mönstret är jättefint, ett av mina favoriter.

Marie sa...

Vilken svår fråga, det är nog bara du som kan bestämma hur du ska göra. Känslan betyder ju så mycket. Men snygga blir dom i alla fall.

Iwona sa...

Jag ser inte något ufo här....
Jag ser på bilden ett par nästan klara sockor - så fina, stickade i vackert garn av en jätte duktig tjej :)
Och om det är lite fel någonstans - vem i hela världen ligger på golvet vid dina fötter och räknar maskor på dina strumpor?
Luta dig tillbaka, blunda, andas djupt, sticka vidare och ha det kul! ;)

Pernilla sa...

Jag tycker nog också att du ska sticka färdigt dem. Det är ett jättefint mönster och en härlig färg. Men jag vet att man går och retar sig på fel man gjort även om ingen annan ser dem.

Miriam sa...

Jag håller med, vem lägger sig och jämför sockorna , på golvet. Det spelar inte någon roll alls att de inte är lika, de är skitsnygga. Att de inte är likadana blir bara orginellt