tisdag 6 april 2010

Amelie & inköp

När jag köpte mönstret till min Cedarleaf sjal så såg jag dessa sockar Amelie Stickade i Regia silk jeansblå färg, köpt hos Garnkorgen. Stickor 2.25mm. Kommer bli fler av dessa, men nästa gång ska jag testa magicloop metoden.

Måste visa mitt inköp en Grötö special från Lilla Stickfrossa. Har länge efterlyst en större gömma som rymmer koftstickning och i denna går det i mycket. Är så nöjd!
Under några stirriga minuter lyckades jag lägga beslag på dessa garner från Posh Yarn. Tänkte öva lite innan jag ska beställa från Wollmeise för där är ännu värre :-))
Elinor sock 4 ply. När jag öppnade paketet luktade garnet ättika. Undrar om dom använder det för att binda färgern ? Kul med lite färg efter allt grått och svart i vinter.

5 kommentarer:

Marie sa...

Fina sockor! Jag har också börjat, tack för tipset. Så härliga garner, och ja det luktar om garnerna men det försvinner. Blir det sockor eller sjalar av garnet?

Anna sa...

Så fina garner från posh, vackra strumpor och härligt att du är nöjd med din specialare!

Susilull sa...

Så mycket fint på en gång, snygga sockor, härlig stickgömma och ljuvliga garner!

by Caloweena sa...

Väldigt snygga sockor!
Du har något att hämta hos mig!

Pixi sa...

OHHH vad fina sockar du gjort ,gud vad jag blev sugen på at göra dem men jag har ingen lust med engelskt mönster,varför är det så få svenska mönster egentligen..snyft snyft!! =)