onsdag 28 april 2010

Aestlight shawl

Var på Umbra igår och köpte Malabrigosock svart som ska bli en Aestlight shawl. Köpte också Yllets lin som ska bli en sån här. En stor knapp i keramik från Lera.nu, så fina knappar i olika former..


Tror jag blir galen på mig själv, när jag skulle dela upp ärmarna och fram och bakstycket på min Honey cardigan. Varför är jag så slaaaaaarvig (inte första gången jag läser beskrivningarna slarvigt)!! Jag hade lagt upp 120 maskor istället för 112 och ökat som jag skulle med slut resultat att jag hade för många maskor..typiskt att jag inte lagt upp 115 eller något för då hade jag märkte det på första varvet, men nej då 120 så att det gick jämt ut med 8 maskor till flätorna. Grrrrrrrrrrr, var bara att riva upp det sträva garnet, tror jag kommer att vänta till hösten med en ny start.

5 kommentarer:

Marie sa...

Mera garn, så underbart!
Aestlight är rolig att sticka, men nu har jag gjort något fel (som jag inte hittar) och då blev det plötsligt inte lika roligt. Ja, du känner väl igen dig...

Iwona sa...

Det är alltid bra med mera garn!
Aestlight kommer att bli jätte fin i det svarta garnet :)

by Caloweena sa...

Tusen tack för kommentaren till min bröllopssjal!

Åh, jag har också sneglat på Aestlight och är väldigt sugen på att testa!

Och jag håller med föregående talare, det är alltid härligt med mera garn!

Emma sa...

Visst finns det många fin fina ganer på umbra.Jag var där för ett tag sen men köpte aldrig något.

Anna/Xante sa...

Visst är knapparna fina! Köpte själv en förra veckan, det helt bara stod mitt namn på den. Har bara lite ångest på när man ska våga använda den;)