torsdag 10 september 2009


Ursäkta tystnaden på bloggen, men jag har genomgått en operation för två veckor sedan. Orken vill inte infinna sig, känner mig trött och lite "svajig " fortfarande. Stickat har jag gjort lite Damson liggger färdig för blockning, stickad i Malabrigo sock, Stickfrossas muddar Ester är färdiga, klara för fotografering. Håller på med sockarna i sockklubben september månads mönster Sunday swing stickade i Lornas lace shepherd sock. Är så sugen på att sticka en kofta, har funderat på Central park hoodie ,men har nog inte garn till den så det räcker..Jag har köpt mönstret till en vine yoke cardigan och väntar på garn från Garnkorgen som kunde ta två månader innan det skulle komma till Sverige. Tycker det är svårt att hitta lite tjockare garner (Worsted), men Maria på Garnkorgen är alltid lika underbart hjälpsam. En bild på Lisel som ligger och blockas är det enda jag har att visa idag :-(


3 kommentarer:

Marie sa...

Skönt att höra att du känner dig bättre. Började faktiskt undra, men hittade inte e-postadress. Kul att du stickat Damson, nu undrar jag om allt garn gick åt? Jag stickar ju i Jitterbug och det är färre meter/nystan så det kanske inte räcker.
Snygg färg på Liesel och Vine yoke cardigan är ju helt underbar.

Susilull sa...

Hoppas du snart får alla krafter tillbaka!
Fina saker har du ju stickat även om inte allt kom med på bild.
Vine yoke cardigan har jag också kikat på, den är jättefin.

Anna sa...

Skönt att se ett inlägg här! Hoppas du blir bättre fort och kan sätta tänderna i alla stickplaner du har på gång. Spännande!