tisdag 15 september 2009

Damson och Ester muddar
Blockad och klar är Damson från Ysoldas Whimsical little knits 2 . Stickad i Malabrigo sock eggplant från Garnkorgen. Mmmm vilket garn ,mjukt och med lite lyster.Stickor nr :4. Inga idol bilder på mig idag. Håret är som en kvast och blek som Ipren, med mjukis byxor på hela tiden ,så kan ni själva tänka....I dag har jag varit ute och gått en runda inte klokt vad man hinner tappa sin kondition på några veckor.


Muddarna Ester från Stickfrossa är också färdiga. Stickade i Grignasco champagne petrol blå från Deisy Design . Tack Anna för det underbart mjuka angora garnet jag fick av dig till kanten, dom blev så gosiga med det runt !!

3 kommentarer:

Marie sa...

Vad du hinner! Så fina, båda två. Jag tror jag skasticka min Damson i Malabrigo Sock istället, hur snyggt som helst. Varför har man aldrig garn man vill ha ("behöver") hemma, fast man köper och köper...
Skönt att du kan röra lite på dig. Kondisen kommer snart tillbaka.
Ha en trevlig kväll:-)

Anna sa...

Så vacker sjal och härligt att du är bättre!
Så bra att du gillade garnet!

maLinka sa...

Jättevacker blev den, din Damson! Hur många nystan Malabrigo Sock använde du?

(Tänkte först göra en i Jitterbug som Marie, (Översättarlivet), men hon konstaterade att en härva var för lite så Malabrigo Sock är det garn som står på inköpslistan nu.)