söndag 21 mars 2010

Aurantium Blossom

Efter mååånga maskor är sjalen nu färdig, Aurantium Blossom .Stickad i Nynseras februarigarn Halo 2 ply. Färg Florida gold, jag tänker på sommar när jag ser denna sjal . Stickad på stickor 3.5 mm och jag har upprepart Blossom chart och leafchart några gånger extra.
Mönstret påminner en del om Laminaria som är mitt favorit mönster med blommor och stjärnor.

8 kommentarer:

strikkedilla sa...

Nydelig sjal. Masse flott siden sist jeg var innom.

Camilla sa...

Ååååh så snygg, helt underbar!! ja, den ser ut att påminna om laminaria fast finare. Så härligt somrig den ser ut, njut!

Marie sa...

Å så fin den blev. Nu blev jag riktigt inspirerad att ta tag i min. Dumt att jag inte gjorde fler rapporter, men kanske nästa gång. Jag hör av mig om jag inte får ordning på avigvarven.

Iwona sa...

Vilken skönhet! Den är så vacker! Jag blev riktigt förälskat i den - har också Halo 2 ply från Nyansera - det kanske blir något...

Annas Alster sa...

Hej!

Jag måste bara säga att jag tycker att din Citron är kalasfin, den finaste jag sett hittills!

Pixi sa...

Wow vad snygg,kan trösta dej med att det inte var så mycket roligt på mässan ,inte i min smak iaf..lite trist men men stoff o stil blev det iaf o där blir det aldrig tråkigt!! =)

Iwona sa...

Du har något att hämta på min blogg :)

Jenny sa...

Vet du vad.... 1 år efter dig så är jag äntligen klar med min och jag tänkte jag måste kolla in din. Den är så fin och vårig!