torsdag 7 januari 2010

Nyanseras spetsklubb


Hoppas alla som gått med i Nyanseras spetsklubb fått sitt garn nu....så jag kan visa garnet jag fick därifrån i tisdags.En underbar härva Sundari i 100% silke, färgern är lila i olika nyanser. Jag är mycket nöjd. Fick även ett brev från Jenny, där hon skriver vilket mönster som kan lämpa sig till detta garn. Hon gav förslag på Aeolian Shawl och den har jag tänkt sticka förut. Får se vilket mönster det blir, finns det några mer förslag ?

6 kommentarer:

Zan sa...

Swallowtail fastnade jag för, min hittils första och enda sjal, men den har du säkert redan stickat :-)

Marie sa...

Vilken snygg färg! Jag väntar på mitt garn från Chili gredelins spetsklubb, hoppas det kommer snart (inte för att jag lider någon garnbrist, men ja, du förstår säkert ;-)). Kolla in sjalen som Hon som stickar har hittat, Haruni, supersnygg!
http://honsomstickar.blogspot.com/2010/01/haruni-vacker-begar.html

Iwona sa...

Jätte fin färg!
Känner mig lite utanför för att jag har inte gått i med någon klubb hos Nyansera eller Chili Gredelin...

Ulricha sa...

Vad underbart garnet ser ut! Själv är jag inte med i någon "garnklubb"...

Vad har "mannen" köpt för modell på gitarrbyggsatsen? Jag vill ha en Les Paul, men har hört att de väger så mycket... men är jädrans snygga!

Ulricha sa...

Telecaster = tumme upp! :-) Jag blev (nästan) färdig med min ikväll. Har han köpt den från Sverige eller utrikes? Jag funderar på en byggsats från topsoundseller.com nu när euron är ganska låg. Å andra siden, behöver jag (som knappt kan spela gitarr) fler än en...? :-)

Marianne sa...

Garnet ser helt underbart ut.