onsdag 15 juli 2009

Sockgömma

I onsdags kom min sockgömma från Stickfrossa. Den kom väl till pass idag när vi tog en tur med båten. Var lite rädd att den skulle blåsa i sjön, men då kom jag på att det finns ett finurligt handtag på den och då var det löst :-) Jag säger det igen, Anna är så duktig !

Jag stickade på min Lakeside (passande på sjön) som jag tyvärr fått repa upp två gånger pga slarv, tappade maskor, räknat fel..


Vi gjorde en utflykt till Ör utanför Växjö. Umbra stickspår har tagit sina finaste garner och flyttat ut dit.Så fint , med handelsträdgård och ett mysigt cafe med goda bakverk.Vi njöt i fulla drag jag och mannen ,jag av garnerna och mannen av växterna. Tyvärr, började det att åska och regnar så vi kunde inte se mer i handelsträdgården men då tog vi vår tillflykt till cafeet och drack kaffe. Ett utflykts mål jag kan rekommendera Jag köpte en härva av färgkrafts en trådiga ull garn i en röd nyans. Försöker alltid kolla på röda garner när jag kommer till garnaffärer för det är så svårt med nyansen på nätet.

4 kommentarer:

Anna sa...

Så bra att du gillar din gömma! Den är bra när man vill sticka "i farten"!
Har gjort en till mig själv att ha på semestern.
Tack för komplimang!

Marie sa...

Ge inte upp med Lakeside, till slut sitter mönstret i ryggmärgen och det går av bara farten. Skulle du inte sticka röda Lakeside förresten? Har fått min sockgömma, fotar den senare. Snyggt garn. Fortsatt trevlig sommar!

Marie sa...

Jag måste ha drömt rött...

Eva i Halmstad sa...

Hej
Skoj att du hittade till mej.
Funderar också på att åka till Växjö och öhr , tror nog att de är ett trevligt turistmål =)
Må så gott.
Eva.