måndag 23 mars 2009

Polka Dots mitts. Marsmönster i pulsklubben.




Mars mönster i Stickameras pulsklubb .Stickade i Drops alpaca. Rött och vitt (inte orange som det ser ut på bilden ). Premiär för att sticka med två färger...Det var svårt, kvittade hur löst jag höll trådarna så drog det ändå ihop sig. Men jag är nöjd ändå :-))Stickor nr 2,25 mm.Fick sticka till ett halvt diagram ,annars hade dom blivit för korta. Om jag sticka fler så kommer jag förlänga mudden. Hade som vanligt bråttom att börja på mönster stickningen och inte hålla på att sticka den tråkiga mudden....


Efter allt "små" stickande muddar, sockar osv är jag sugen på ett stort projekt. Håller även på med Annas ponchonette. Så kul att lära sig något nytt, gaffelvirkning.


Och , vet ni jag har även tagit mod till mig att handla mönster över nätet...Lisel som jag tittat på länge, finns nu i mina ägor. Just enough ruffles som jag såg hos Catarinas Krypin och som även fick mig att tänka om ang. handla över nätet. Tjoho vad kul !!

2 kommentarer:

Marie sa...

Snyggt, syns inte att det skulle vara första gången du stickar med två färger. Nu när du väl börjat handlat på nätet, så finns det ingen hejd ;-)

Susilull sa...

Läckra!! Tycker du fick till stickningen med två färger jättefint!!