tisdag 7 februari 2012

Quiltad löpare och bok

Innan jul sydde jag denna löpare. Den heter Hjärtan på tråd  mönster och tyg är köpt hos Tyger och Ting i Burseryd .

 Första gången jag provade på frihands quiltning. Så kul men svårt att få det jämnt.
 Idag kom denna bok Coastal knits. Tog inte många dagar från beställning tills den damp ner i brevlådan från USA.
 Vill sticka Rocky coast cardigan.
 Wildflower cardigan är också fin.

8 kommentarer:

Marie sa...

Vilka härliga färger i duken. Passar perfekt på bodet. Boken har jag också, gillar mycket.

Jenny sa...

Visst är boken underbar? Jag fick den i julklapp och vill sticka 3-4 plagg ur den. Håller på med Gnarled oak cardigan och har rocky på kö :-) Finfin löpare!

Elanit sa...

Tack! Det är inte så svårt som det ser ut! Jag tror faktiskt man kan kan klura ut det med hjälp av en bok om man gärna vill, även om det så klart underlättar att någon visar en! Men visst ser det mysko ut innan man kan, lite svårt att fatta att det verkligen blir en spets och inte ett enda stort trassel!

Camilla sa...

Jag är också sugen på den gula koftan, och så den gröna, Gnarled Oak.

Maria sa...

Fin duk! Den passar mycket fint på ditt träbord. Jag gissar att det var en hel del jobb med duken...mycket handsömnad ser det ut som.

Maria sa...

Vilken fin löpare! Jag MÅSTE lära mig sy! Visst är boken fin! En rocky coast stickade jag nu under sjukskrivningen. Den gick supersnabbt så den går nu under namnet 3-dagars koftan :).

Lena sa...

Åååå jag vill också såååå gärna få tag på denna bok, men enbart pga den fantastiska mössan Rustling Leaves Beret!! Men inte till vilket pris som helst... Hur mycket fick du betala för boken allt som allt??

Anonym sa...

Härlig löpare:) Får jaf fråga dig om råd hur du har sytt den? Klipper du ut hjärtan, tråcklar dem för hand och sen då? Jag skulle vilja se en sådan, men är nog nybörjare vad gäller sömnad, så jag skulle behöva råd. Gärna från steg ett helt till slut.
H.Beatrice