söndag 3 maj 2009

Data krash

Om ni undra vad jag håller på med just nu som inte uppdatera bloggen, så är det för att min data krashat :-(( Som väl är får jag låna min sons dator en liten stund om dagen, så jag kan gå in och kolla blogga....Inte klokt vad man är beroende....
På stickfronten händer inte så mycket heller. Min äldsta son ska ta studenten i juni och den yngsta sonen ska konfirmeras i slutet på maj,min mamma fyller 70 år och där i mellan ska vi gå på två andra konfirmationer och hinna klart med renoveringen av en toalett och lägga färdigt marksten på vår garage uppfart och sist men inte minst arbeta, phu jag blir så trött bara av att skriva allt....Men det är roliga också.
Jag har hunnit sticka Fountain pen shawl i lila mullbärssilke . Stickar även vidare på Annas ponchonett och Lisel

4 kommentarer:

Marie sa...

Du har ju att göra, så det kanske inte gör så mycket att datorn krashat ;-) Nej, usch det är jättejobbigt att vara utan dator, hoppas det fixar sig snart så vi får se allt du stickat.

Anna sa...

Åhhhh, vill gärna se den sjalen i silke! Låter ju underbart! Får vi se bild?

Anonym sa...

Men visst är det konstigt vad saker och ting har en tendens att hopa sig till våren. Jag tycker det är så varje år. Iofs är det ju alltid skolavslutningar och konfirmationer den årstiden, men sen kommer ju allt annat med skolresor, skolbalar, möhippor, bröllop, idrottsläger, grillfester, vårfester, tjejträffar, lägga i båten, öppna upp på sommarstället....
Och så när man är sådär lite händig och gärna vill sy sin klänning till festen eller virka en sjal att ge bort i konfirmationspresent, då blir det mycket av det goda.

Jag har t ex lovat min son att jag ska ha en knallgul kycklingkostym klar till helgen och jag har knappt börjat.
Nä, man skulle behöva vara tjänstledig på våren så att man hann med allt.

Marie sa...

Jag svarade på din fråga om resåstickningen på min blogg (tycker det blir lättare att följa resonemang så). Och svaret är att jag tror det går bra :-)